Publicitat
Publicitat

Més de 2600€ per a la investigació del càncer infantil

Les AMPAs dels centres escolars de l'Escala recapten més de 2600 euros per a la investigació contra el càncer infantil amb la xocolatada solidària i activitats paral·leles. La festa es completa amb la inauguració del parc infantil construït al terreny comprès entre les escoles ESculapi i Ballmanetes.

Les ampes de l'Institut El Pedró, les escoles Empúries i Esculapi i l'escola bressol Ballmanetes van unir esforços i van aconseguir unar ecaptació total de 2.623€ amb les activitats programades el dia internacional del càncer infantil. L'eix principal era la xocolatada solidària. Però a aquesta activitat s'hi va afegir la venda de polseres i la rifa de múltiples lots cedits per comerços locals. I la celebració es va arrodonir encara amb l'estrena del gran parc infantil que l'Ajuntament ha instal·lat al terreny comprès entre les escoles Esculapi i Ballmanetes.

La mainada va gaudir de valent amb l'estrena de tots els elements que comprèn aquest parc: rocòdrom, zona de gronxadors, rampes d'escalada i sobretot el gran tobogan metàl·lic que va ser l'autèntica atracció de la festa.

Pel que fa a la xocolatada, era el primer cop que les quatre associacions de mares i pares dels centres escolars unien esforços en un projecte comú. I la satisfacció era total.

 A banda de la xocolatada i l'estrena del parc, es van rifar múltiples lots cedits per molts comerços que van voler participar de la festa, es van fer partits de bàsquet solidari i hi va haver sessió de contacontes per als més petits. 

Tanta era la satisfacció que ningú s'amagava de comentar que la unitat fa la força i que la col·laboració entre les quatre ampes no pot quedar aquí.

Tots els diners recaptats, un total de 2623€, seran canalitzats a l'hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona, per a què es destinin a la investigació del càncer infantil.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar