Publicitat
Publicitat

Gran èxit de la pista de Pump Track

El Club Ciclista Esquenapelats  ha presentat l'escoleta en societat amb l'entrega dels maillots als joves alumnes. S'ha fet a la nova pista de Pump Track, que atreu molta gent , tant de l'Escala com de municipis propers. 

Tot i no estar del tot acabada la pista de Pump Track insta·ladada al Camp dels Pilans està tenint molt d'èxit.Cada tarda després d'escola i sobretot durant el cap de setmana s'omple de joves de totes les edats fent voltes al circuit amb bicicleta o patinet.L'activitat no s'atura fins que es fa fosc.La pista encara no està acabada del tot, hi falta gespa al voltant de l'asfalt i també un cartell informatiu amb les normes bàsiques per poder.la utilitzar, com per exemple l'obligació de portar casc. 

Uns dels usuaris del circuit seran els alumnes de l'escoleta del Club Ciclista Esquenapelats, als que ja s'els ha entregat el maillot oficial del club.La pista serà un bon lloc per entrenar.

La pista de Pump Track forma part d'un projecte global que vindria a englobar el que durant un temps va ser un camp de futbol.

El projecte inclou també una zona d'esbarjo i un espai de bar i terrassa.Tot plegat s'anirà desenvolupant en diferents fases.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar