Publicitat
Publicitat

Pla Comercial X ALDIA

L’Ajuntament presenta les conclusions del Pla Comercial del nucli antic, elaborat pel grup Costa Brava Centre. La necessitat d’agrupar el sector comercial, intensificar la col•laboració públic-privat o la potenciació dels trets diferencials de la vila son algunes de les accions que proposa el pla. 

Potenciar l'actuació conjunta de tot el comerç local, la col·laboració entre el sector públic i el privat o la potenciació d'aquells trets diferencials de l'Escala com el seu paisatge, el seu patrimoni històric i la seva oferta cultural son només algunes de les propostes que fa el pla comercial presentat ahir en societat a la sala d'actes municipal. El pla comercial, elaborat en el marc del Pla de Barris, ha estat elaborat pel grup Costa Brava Centre i pretén dinamitzar un sector com el comercial, considerat estratègic, que s'enfronta a reptes importants com la competència ferotge del comerç online o de les grans superfícies. 

 

Com a conseqüència immediata del pla que es va presentar ahir, l'empresa que l'ha elaborat posa a disposició del municipi l'assessorament tècnic per a posar en marxa les primeres accions durant els propers quatre mesos

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar