Publicitat
Publicitat

La Colla Gegantera es dissoldrà si no es troben nous geganters

La Colla Gegantera de l'Escala podria desaparèixer si abans de Setmana Santa no es troben nous geganters. Fan falta nous col·laboradors que s'encarreguin de portar els gegants a les trobades. Si no és el cas, en Peret i la Maximeta no sortiran de casa.

La Colla Gegantera de l'Escala necessita geganters amb urgència.L'any passat van haver de renunciar a quatre trobades a les que s'anava regularment i a la resta s'hi va anar amb un sol gegant, deixant l'altre al remolc.I és que fan falta els portadors dels gegants.Per anar bé, a una trobada s'hi ha d'anar amb un parell de geganters per cada gegant, per així anar-se rellevant.Els geganters que fins ara col·laboraven s'han anat fent grans o tenen altres obligacions.El problema dura des de fa massa i a la vista de l'inici de una nova temporada s'ha posat de límit Setmana Santa per trobar noves incorporacions.Si no és així la colla es podria dissoldre.A la Trobada de l'Escala ja es va avisar del problema.

Des de la Colla de l'Escala s'anima a col·laborar, sobretot tenint en compte el bon ambient que es viu a nivell intern i amb la resta de colles amb qui es comparteix trobada.En cas que la Colla Gegantera no continués i no anés a les trobades, la resta de colles tampoc vindrien a l'Escala i per tant ja no es podria celebrar la trobada escalenca , que sol donar el trret de sortida a les activitats de Festa Major.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar