Publicitat
Publicitat

Xocolatada per lluitar contra el càncer

Les AMPA dels centres educatius escalencs uneixen esforços en una jornada solidària de lluita contra el càncer infantil. Tots els ingressos es destinaran a la investigació a través de l’Hospital Sant Joan de Déu. La jornada coincideix amb la inauguració del parc infantil habilitat entre l’escola l’Esculapi i la llar d’infants Ballmanetes.

La comunitat educativa escalenca es mobilitzarà divendres a la tarda pel càncer infantil. Coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, s'ha programat una xocolatada popular per aquesta causa amb el tret característic que l'organitzen conjuntament les quatre associacions de mares i pares dels centres educatius de l'Escala: la llar d'infants Ballmanetes, l'Escola Empúries, l'Escola Esculapi i l'Institut El Pedró.

La festa es celebrarà a l'entorn de l'escola Esculapi, aprofitant que per aquell mateix dia l'Ajuntament té prevista l'estrena del parc infantil que s'ha habilitat al terreny entre l'Esculapi i la llar d'infants Ballmanetes.

La xocolatada serà l'acte central, a partir de dos quarts de cinc. Però al seu voltant s'han anat articulant un munt d'actes paral·lels amb múltiples implicacions de col·lectius i negocis locals.

Un cúmul d'activitats i implicacions dels col·lectius més diversos. I tot plegat, amb el convenciment que es fa per una bona causa. Posar fil a l'agulla i fer-ho possible no ha estat, de cap manera, una empresa difícil.

La festa és oberta a tothom. Divendres a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Demà, l'espai de tertúlia La Plaça, de Ràdio l'Escala, serà dedicat precisament a aquesta iniciativa. De dos quarts de dues a les dues.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar