Publicitat
Publicitat

Es presenten els campus de Setmana Santa i d'estiu

Es presenten els campus de Setmana Santa i d'estiu. El de Setmana Santa està condicionat a un mínim de 15 inscripcions i inclou una estada a Portaventura. El d'estiu presenta novetats en les colònies. Les inscrip`cions es podran fer només quan s'hagi aportat tota la documentació que es demana.

Una trentena de persones van assistir a la presentació dels campus joves que s'ofereixen des del centre jove l'Esbotzada.La gran novetat d'enguany és un campus de Setmana Santa, de quatre dies de durada, dos dels quals a Portaventura.El preu per persona és de 40 euros, als que se n'han de sumar 75 per l'estada al parc d'atraccions.Pel que fa al campus d'estiu es farà els mesos de juliol i agost, amb canvis a l'última quinzena respecte l'estiu passat.El preu pel mes de juliol és de 180 euros, 240 pel juliol i mig agost i 100 si només s'hi vol assistir una quinzena.

Abans de fer les inscripcions els interessats s'han de registrar i aportar tota la documentació que es demana.S'ha de fer des de l'adreça d'internet http://inscripcions.lescala.catEl període d'inscripcions és del 4 al 8 de març pel campus de Setmana Santa i de l'1 al 4 d'abril pel campus d'estiu.No es podrà fer la inscripció sense abans haver  aportat tota la documentació que es demana.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar