Publicitat
Publicitat

S'obre el procés electoral en el FC l'Escala

S'obre el procés electoral en el FC l'Escala. Hi haurà un termini d'un mes per trobar el nou president. L'actual junta directiva, encapçalada per Miquel Bosch, el juny farà quatre anys que va entrar. La opció de la junta és plegar el quart any de mandat i deixar pas a gent nova que aporti noves idees en el club. 

S'inicia el procés electoral per escollir el nou president del FC l'Escala. Per aquells que estiguin interessats a presentar candidatures tindran de temps fins al pròxim 7 de març. La junta directiva començaria a treballar a partir de l'1 de juliol. Aquest va ser el tema principal de l'Assemblea que va convocar el FC l'Escala ahir dijous al vespre a la sala d'actes de l'ajuntament. 

Per aquells interessats a ser president del FC l'Escala hauran de seguir els següents passos:

El president també es va pronunciar als mitjans de comunicació locals sobre la sanció de 6 partits al jugador gambià Musa Fatty per haver protagonitzat una de les jugades més tenses del derbi altempordanès contra la Marca de l'Ham. Com explica la federació quatre enfrontaments són per agredir al rival i dos per insultar.

{{ tall Miquel Bosch, president del FC l'Escala }}

El jugador no reapareixerà fins al pròxim 30 de març al camp del Sant Jaume de Llierca. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar