Publicitat
Publicitat

Enllestida la reconstrucció de la Riba Petita

Enllestides les obres de reconstrucció de la Riba Petita. S'ha reconstruït tal i com era fins que el temporal del mes de novembre se la va endur pràcticament sencera. Els treballs s'han enllestit en menys de vint dies de feina.

La Riba Petita de l'Escala ja torna a lluir com abans. Aquesta setmana s'han pràcticament enllestit els treballs de reconstrucció d'aquest emblemàtic paratge de La Platja que el mar s'havia endut en l'últim temporal fort el mes de novembre passat. S'ha reconstruit a imatge i semblança de com era abans del temporal, amb el mateix tipus de materials, la mateixa volumetria i recuperant elements històrics com el norai que s'havia perdut. El regidor d'urbanisme, Josep Bofill, es mostrava avui molt orgullós de com s'ha fet aquesta reconstrucció i la diligència amb què s'ha executat.

Els treballs han tingut un cost que ha rondat els 12 mil euros. S'ha executat amb escassament vint dies i perquè pugui considerar-se totalment acabada resta només la decoloració de la supefície de formigó per donar-li un aspecte més sorrenc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar