Publicitat
Publicitat

Els sèniors de bàsquet guanyen de 50 punts

Els dos primers equips del Club Bàsquet l'Escala obren amb èxit la segona volta. Tant el sènior masculí com el sènior femení han guanyat als seus rivals de 50 anys. Els d'Albert Comas s'han desfet del Palamós B i han sumat la setena victòria i les de Susi Martí guanyen al Figueres i es col·loquen segones.

El sènior masculí del CB l'Escala enceta la segona volta amb una contundent victòria a casa contra el Palamós. El resultat: 88 a 38. Triomf de 50 punts. L'Escala va començar el partit molt endollat. És cert que en el segon i tercer quart va haver-hi una petita davallada, però en el darrer quart, els escalencs van repetir la gran actuació dels primers deu minuts.

Els d'Albert Comas en el primer quart van fer 26 punts, en el segon 13, en el tercer 19 i en quart 30. Per la seva banda, el Palamós en el primer quart va anotar 3 punts, en el segon 13 i en el tercer i quart 11. Els resultats dels quarts: 26 a 3, 39 a 16, 58 a 27 i 88 a 38.

El millor quart de l'Escala va ser el quart i el millor quart del Palamós va ser el segon. Els tres màxims anotadors escalencs: Joan Mitjanas amb 24 punts, Robert Costey amb 20 i Arnau Costeu amb 10. Aquesta és la setena victòria a Tercera Catalana. L'equip ocupa la setena posició.

Per la seva banda, el sènior femení puja a la segona posició de la Tercera Catalana després de superar amb nota el derbi altempordanès contra el Figueres. El marcador final 95 a 43. Triomf de 52 punts. Les de Susi Martí i Pau Esponellà aconsegueixen victòria en el primer partit de la segona volta.

Les blaves van trobar-se a un rival tou i molt poc anotador. El derbi altempordanès va tenir un color. El blau de l’Escala. Les escalenques van anotar 32 punts en el primer quart, 22 en el segon, 19 en el tercer i 22 en el quart. Per la seva banda, les figuerenques van anotar 10 punts en el primer, 9 en el segon i 12 en el tercer i quart. Els resultats dels quarts: 32 a 10, 54 a 19, 73 a 31 i 95 a 43.

Aquest cap de setmana, el sènior femení havia de jugar contra la Bisbal però el partit s'ha ajornat fins a l'abril.