Publicitat
Publicitat

Nova eina per fer pagaments online

L'Ajuntament de l'Escala posa en marxa una nova eina per fer pagaments online. Un sistema simple i efectiu per agilitzar la feina i gestionar els pagaments des de casa. 

L'ajuntament de l'Escala ha activitat aquesta setmana el servei de pagaments online a través de la pàgina web www.lescala.cat. Una eina reclamada que ajudarà i facilitarà la feina a tots els ciutadans. 

Per accedir als pagaments online, només cal anar a la web de l'ajuntament, www.lescala.cat i buscar a la portada el botó Pagaments Online. Un enllaç que portarà a l'usuari a la pàgina central de pagaments en línia, on trobarà els quatre ens principals. Ajuntament per pagar IBI o Taxa escombraries, el patronat d'esports per fer pagaments  d'activitats esportives, Turisme on és poden realitzar les quotes de visites guiades, Museus o Lloguer de sales. De tots els ens el més important i el que segurament utilitzarà més el pagament online ser l'IME,Institut Municipal d'Educació. 

L'activació d'aquest servei, també ajudarà a turistes i ciutadans de segona residència. Doncs molts d'ells podràn fer els pagaments des de la seva ciutat habitual i estalviar-se les gestions presencials. 

El servei entre en funcionament a partir d'aquesta setmana. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar