Publicitat
Publicitat

Primer concert Portalblau Hivern

Cesk Freixas primer convidat dels concerts Portalblau d'hivern. El cantautor va omplir l'Alfolí de la sal, on va presentar el seu nou disc 'Festa Major'; un treball més lluminós i vitalista on Freixas abandona el seu vessant més polititzat. 

El cantautor Cesck Freixas va obrir la programació oficial del Portalblau d'hivern, el penedesenc va presentar a l'Escala el seu setè treball 'Festa Major' on Freixas s'allibera de l'etiqueta de músic militant per recórrer temes com l'amor, la paternitat, la mort del pare i les emocions, sota el fil argumental de la festa major.

 

L'Alfolí de la sal és va omplir per gaudir durant més d'una hora d'un concert íntim on Cesck Freixas va mostrar el seu moment creatiu com a compositor i va ensenyar una altra manera de gaudir de la vida. 

El Portalblau d'hivern continua el 16 de febrer amb Judit Neddermann que presentarà el seu darrer disc 'Nua'.  El cicle es tancarà el 30 de març amb el grup Monstre, una proposta fresca on el públic gaudirà d'un maridatge de vins i un tast de formatges. Uns concerts que ja tenen les seves entrades a la venda a www.portalblau.cat.

Pel que fa el Festival Portalblau d'estiu, que enguany arriba a la seva dotzena edició, de moment s'està treballant per confeccionar la programació. El primer avançament  és la participació del músic i compositor Alfred García que actuarà el proper 26 de juliol al jaciment d'Empúries. El ritme d'entrades va a molt bon ritme i pràcticament ja hi ha mig aforament ple. 

 

Per més informació i detalls de programació, així com per comprar entrades s'ha de visitar la pàgina web del festival, www.portalblau.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar