Publicitat
Publicitat

ERC estrena local al carrer del Mar

ERC fa un pas més per apropar-se als veïns i obre local social al carrer del Mar. El grup vol fer política des de les petites coses, començant des de baix i escoltant a tothom.

La proximitat de les institucions amb les persones ha de ser un eix bàsic de la política per a fer polítiques reals i efectives que puguin millorar La secció local d’Esquerra Republicana de l’Escala fa un pas més per estar a prop dels escalencs i escalenques, escoltant i atenent les seves necessitats de forma més personal i eficient. Desenes de militants i simpatitzants van fer costat a la cap de llista de la formació, Etna Estrems en l'acte d'estrena del local, divendres passat al vespre. Un acte on Estrems va fer esment especial precisament en aquest objectiu de proximitat amb la població.

El local estarà obert de forma regular perquè tothom qui vulgui pugui acostar-s'hi a demanar informació, exposar els seus subtes, qüestions, suggeriments o, simplement, a xerrar una estona. I és que des d'ERC es considera que la política s'ha de fer des dels problemes reals dels veïns i des de les petites coses, des de baix.

A la inauguració d’aquest divendres 25 de gener hi va assistir Agnès Fàbregas, presidenta comarcal de l’Alt Empordà d’ERC i Jordi Martí, senador, entre d’altres.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar