Publicitat
Publicitat

Rosa Ros nominada als Goya i també els Gaudí

L'Escalenca Rosa Ros, nominada a millor direcció artística als Premis Gaudí i els Goya 2019, per la seva feina a la pel·lícula 'El fotógrafo de Mauthausen'. 

La directora d'art i escalenca Rosa Ros, pot fer doblet de premis aquest any per la seva feina a la pel·lícula de Mar Targarona 'El fotógrafo de Mauthausen'. Ros està nominada a millor direcció artística als Gaudí i també en els Goya per aconseguir un treball d’ambientació molt detallat i fidel amb la realitat històrica viscuda al camp d'extermini de Mauthausen. Una feina que ella mateixa valora de repte personal.

Amb El fotógrafo de Mauthausen, Mar Targarona fa un homenatge a la figura de Francesc Boix, pres dels nazis i testimoni de càrrec als Judicis de Nuremberg, gràcies a les fotografies que va ser capaç de treure del camp d'extermini de Mauthausen. Un paper interpretat per Mario Casas qui parla així de la feina de Rosa Ros.

Recordem que aquest diumenge 27 de gener arriba la gala dels premis Gaudí i  el 2 de febre per veure els Goya 2019,  enguany amb l'al·licient de veure una escalenca enmig dels nominats. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar