Publicitat
Publicitat

Alfred Garcia actuarà a Portalblau el mes de juliol vinent

El popular Alfred Garcia, destacat participant del concurs Operación Triunfo 2017, primer avançament del Portalblau 2019, actuarà al fòrum romà d'Empúries el mes de juliolv inent. Les entrades s'han posat a la venda avui. I demà, engega el cicle Portalblau d'hivern amb Cesk Freixas a l'alfolí, presentant el seu darrer treball, Festa Major.



Aquest és Alfred Garcia, conegut sobretot a partir de la seva aparició al concurs televisiu Operación Triunfo del 2017. Cantant, músic i compositor, actuarà el 26 de juliol vinent al Fòrum Romà d'Empúries en el marc del 12è festival Portalblau. Aquest és el primer avançament del programa del Portalblau de l'estiu vinent. Avui mateix se n'ha obert la venda d'entrades online a través del web portalblau.cat. El concert tindrà un aforament limitat a 1500 entrades.El concert formarà part de la gira que Alfred Garcia està realitzant de presentació del seu àlbum de debut, "1016", publicat per Universal Music Spain i que ja és disc d'or. La giraofereix al públic una experiència molt personal que inclou tots els temes del nou àlbum i altres de molt especials per a ell mateix. Alfred s'està consolidant en molt poc temps com un dels artistes de referència del país.

El concert tindrà una vessant solidària. I és que artista i festival han acordat destinar un euro de cada entrada venuda a ajudar a finançar el projecte de l'ONG Proactiva Open Arms.

L'avançament de programa de Portalblau s'ha fet just la vigília de l'estrena del cicle "Portalblau d'hivern" que comença demà amb l'actuacli de Cesk Freixas a l'Alfolí de la Sal.La de demà serà la primera actuació de Cesk Freixas a les comarques gironines amb el seu nou disc "Festa Major". A dos quarts de deu de la nit a l'Alfolí de la Sal.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar