Publicitat
Publicitat

Primera donació de sang al CER

Més de 50 donacions a la primera donació de sang al CER, després de la formació de la nova junta. S'espera que amb la incorporació de nous membres a l'equip, la difusió a les xarxes socials i el nou espai les donacions tornin a arribar a xifres més altes.. 

Més de 50 bosses de sang i 8 bosses de plasma, aquest és el balanç de la primera donació de sang després de la formació de la nova junta i del canvi d'ubicació, passant de la Sala Polivalent del Casal del jubilat a la sala gran del CER.

Les donacions han baixat una mica respecte a l'última recollida de sang, el passat mes d'octubre. S'espera augmentar les xifres, de cara a la segona donació.

 

Per aconseguir uns bons números, cal la participació voluntària de més gent. De moment la junta compte amb un nou membre, un jove de divuit anys encarregat d'animar el públic més jove a donar sang i també aportar el seu granet de sorra amb la gestió de les noves tecnologies.

 

Des del banc de sang, s'agreix la col·laboració del CER i l'Ajuntament per poder portar a terme aquest  acte solidari i de participació ciutadana. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar