Publicitat
Publicitat

Reclamació davant d'Endesa pels reiterats talls en el subministrament elèctric a l'Escala

La Junta de Govern de l'Ajuntament de l'Escala ha acordat aquest matí tramitar una reclamació a Endesa pels reiterats talls del subministrament elèctric de curta durada que ha patit el municipi des de fa dies, amb l'objectiu que es resolgui la situació amb la màxima celeritat possible.

A la queixa formal de l'Ajuntament de l'Escala es reclama l'anàlisi i estudi de les deficiències del servei a l'Escala, l'avaluació dels problemes i s'exigeix la seva resolució tècnica tant de les incidències com dels problemes estructurals de les línies. A més, es demana a la companyia que assumeixi la seva responsabilitat pels possibles problemes ocasionats i pels perjudicis econòmics que les successives interrupcions de servei puguin comportar als abonats. L'alcalde ho explicava ahir lamentant la gravetat d'quests talls i la manca d'inversió que s'ha fet a la xarxa al llarg del temps.

L'Ajuntament, amés, ha posat a disposició de particulars i empreses un correu per recollir les incidències que es produeixen vinculades a aquests talls de subministraments. És el incidenciesllum@lescala.cat , a través del qual es canalitzaran les reclamacions. Els problemes amb els talls de llum venen de temps enrere. De fet, fa mesos l'empresa es va comprometre a resoldre els problemes ocasionats pel creixement de la demanda durant els mesos d'estiu. Ara, però, estem parlant d'un altre problema.

Recordem el correu obert per a canalitzar incidències i tramitar-les conjuntament des de l'Ajuntament. És incidenciesllum@lescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar