Publicitat
Publicitat

La Penya Blaugrana de l'Escala vol arribar als 400 socis

La penya blaugrana de l'Escala vol aconseguir arribar els 400 socis per celebrar el seus 40 anys, per això van engegar una campanya el mes de novembre. Actualment també tenen en marxa un nova activitat per aconseguir diferents regals amb el número de soci. 

La Penya Blaugrana de l'Escala celebra aquest 2019 els seus 40 anys de fundació, per això i ja fa temps que ho estan treballant l'entitat s'ha marcat l'objectiu d'arribar a 400 socis. És per aquest motiu, que el mes de novembre van engegar una campanya de nous socis amb grans descomptes i promocions. Una campanya que ha obtingut els seus resultats, ja que falta una última empenta per arribar als 400.

La Penya sempre treballa per oferir noves propostes als seus socis, aconseguir entrades de les diferents competicions, oferir comoditat per gaudir d'una bona jornada de futbol a les seves instal·lacions així com incorpora cada any certes novetats. Aquest 2019 una de les noves activitats, emmarcada dins el 40è aniversari, serà que cada últim divendres de mes amb el sorteig de la ONCE, el número de soci que coincideixi amb les tres últimes xifres del número premiat s'emportarà un premi. Cada mes hi haurà premis diferents, aquest gener dues entrades per veure el Barça - Valladolid.  

Pel que fa a les altres propostes encara s'estan treballant, tot i que no faltarà el campionat de botifarra o les havaneres d'estiu. De moment el dissabte 9 de febrer a la tarda està prevista l'assemblea ordinària anual de socis o s'explicaran més detalls d'aquesta nova temporada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar