Publicitat
Publicitat

Arriben els radars pedagògics i dues motos elèctriques

La Policia Local de l'Escala incorpora dues motos elèctriques d'alt rendiment a la seva flota de vehicles, s'afegeixen al cotxe i les dues motos elèctriques que ja tenia el cos. A més a més també han arribat els radars pedagògics, un total de 7 que pròximament s'instal·laran a la vila.

La Policia Local de l'Escala ha incorporat dues motos elèctriques d'alt rendiment a la seva flota, que ja comptava fins ara amb un cotxe i amb dues motos elèctriques. La incorporació d'aquests vehicles lliures d'emissions, reforça el compromís municipal d'apostar per una mobilitat eficient. Amb l'arribada d'aquests dos vehicles la Policia Local disposa d'una moto per cada agent que patrulla amb moto, així mateix queden substituïdes totes les antigues motos de benzina.

Aquesta setmana també han arribat els radars pedagògics, un total de set que seran instal·lats properament a diferents vies de la vila.  Aquests aparells consisteixen en uns panells electrònics que mostren als conductors la velocitat a la qual estan circulant i alhora els alerten si superen els límits de la via. La particularitat d’aquests radars “pedagògics” és que només mesuren i informen de la velocitat però no sancionen. L’objectiu dels mateixos és conscienciar als conductors de la velocitat a la qual estan circulant per tal que la disminueixin i alhora recollir dades del comportament dels vehicles en els punts escollits.

  

D’aquesta manera, l’Ajuntament de L'Escala, a banda de les accions de caràcter sancionador, també vol apostar per aquelles mesures de caràcter pedagògic que inciten a la reflexió directa de la ciutadania enfront a la responsabilitat de conduir.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar