Publicitat
Publicitat

El conte 'L'hòstia consagrada' guanya el premi Víctor Mora de Narrativa Breu

S'entreguen els guardons de la vintena edició dels Premis de Narrativa Breu Víctor Mora. ' L'hòstia consagrada', de Joan Company, s'imposa a les 12 propostes finalistes. El jurat destaca la millora en la qualitat dels contes.

El conte 'L'Hòstia consagrada' obra de Joan Company Arpa ha estat el guanyador de la vintena edició del Concurs de Narrativa Breu Víctor Mora.Ell i la resta de finalistes han rebut el reconeixement en l'acte que s'ha celebrat  a la Sala d'Actes Municipal, amb presència del Regidor de Cultura Rafel López i de membres de la Fundació Víctor Mora.En total s'han presentat al concurs 58 participants, una xifra similar a les anteriors edicions.Es destaca la millora en la qualitat de les peces presentades.Les temàtiques dels contes presentats són ben diverses, però sobretot són propostes on hi tenen un paper molt important els valors.

El guanyador del premi, que era la quarta vegada que es presentava , estava molt satisfet pel premi i animava la resta de companys a seguir treballant.Respecte 'l'Hòstia consagrada', segueix la línia d'edicions anteriors, on agafa un personatge que ubica a l'Escala  i l'obliga a fer una malifeta.Aquest any es centre en el capellà.

L'acte de lliurament dels guardons es completava amb la projecció de la pel·lícula 'Víctor Mora, de l'il·lusió al mite, amb presència del seu director Quim Noguero.Naturalment no va faltar la fotografia de grup amb tots els protagonistes de la vetllada.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar