Publicitat
Publicitat

El presenta la tercera edició de la cursa de la dona

Es presenta la tercera edició de la Cursa de la dona, enguany solidària amb la diabetis. Serà el 27 de gener i porta afegides diverses activitats. S'espera superar les mil inscripcions. 

El proper diumenge dia 27 es celebrarà la tercera edició de la Cursa de la dona de l'Escala.Són un total de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a la Plaja, i un any més amb un recorregut apte per a tothom que passa per l'interior del Jaciment d'Empúries.Un dels objectius d'enguany és superar les 900 participants de l'any passat i arribar al miler.És una cursa amb diversos vessants : esportius, reivindicatius, socials i solidaris, ja que una part de les inscripcions es dediquen a combatre la diabetis.L'esperit de la cursa de la dona s'ha volgut reflectir a la samarreta de la tercera edició.A la cursa hi va associades activitats ben diverses, tant abans de la sortida com a l'arribada.

Les participants també rebran regals d'establiments comercials que hi han volgut col·laborar.Des del consistori escalenc es destaca la quantitat de persones i empreses que s'han implicat amb la cursa. 

Les inscripcions van a molt bon ritme, i a una setmana vista ja estan sobre les 700.Es poden formalitzar fins el dia 25 al web curses.cat o a l'Oficina de Turisme.També es podran fer el mateix dia de la cursa però sense tenir garantida la samarreta.Pel que fa a les samarretes es podran recollir un dia abans, el dia 26, de 3 a 8 de la tarda al Pavelló d'Esports.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar