Publicitat
Publicitat

Salam rep un reconeixement a la presentació del FC l'Escala

Salam, el coordinador del futbol base de l'Escala, va rebre un reconeixement per part del club per haver defensat durant 11 temporades al primer equip del FC l'Escala en el dia de la presentació dels equips de la pedrera. Aquest curs hi ha 16 equips i el club compta amb més de 200 jugadors.

El FC l'Escala diumenge a la tarda va presentar els 16 equips que té en competició. Aquest any estan practicant futbol més de 200 joves des de caganius fins a juvenils passant pels tres equips alevins i els dos equips cadets. Enguany, el club compta amb dues nenes amb Clàudia Gascon que juga l'Aleví C i Laia Santos que juga a Benjamí A. 

Per segon exercici després de la presentació no hi ha hagut partit del primer equip, ja que en els darrers anys sempre s'acabava perdent. 

El club va aprofitar aquest esdeveniment per fer un reconeixement a Salam per haver defensat durant 11 anys la samarreta del primer equip del FC l'Escala. I com ja sabeu tots fa algunes campanyes és el coordinador de la base. 

{{ tall Salam, exjugador del FC l'Escala i actual coordinador del club }}

Recordem que a Salam ja se li havia fet un petit reconeixement en el seu darrer partit amb la samarreta del FC l'Escala contra el Sant Feliu de Guíxols el passat 27 de maig. Aquest any el que ha estat capità anxover durant moltes campanyes està jugant amb el Sant Pere Pescador del grup 15 de la Tercera Catalana amb amics seus com són Ricard Ferrer, Jordi Alabert i Adrià Serra.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar