Publicitat
Publicitat

L'Escala acollirà una trobada estatal d'arts marcials adaptades

L'Escala acollirà el proper mes de juny la primera trobada a nivell estatal d'arts marcials adaptades. Els amfitrions seran els membres la secció de Jujitsu del CER, justament el punt on va néixer aquesta iniciativa que ha estat reconeguda internacionalment.

El gener de 2018 la secció d'arts marcials del Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala, el CER, va iniciar unes classes de jujitsu  adreçades a persones amb mobilitat reduïda.Va ser una iniciativa pionera, que començava amb quatre persones amb diversos tipus de discapacitat, que en cap cas havien pensat que podrien practicar aquest esport.Sis mesos després, els alumnes van passar les proves de nivell i continuen evolucionant.

De seguida la federació va reconèixer aquesta tasca i també va rebre el reconeixement internacional.Ara, i també com a reconeixement de la feina feta, s'ha organitzat una trobada a nivell estatal que es celebrarà a l'Escala el proper mes de juny.La idea de les arts marcials adaptades   sorgia quan el germà d'un dels monitors va patir un accident de trànsit, i mica en mica va treballar a casa alguns exercicis, que ajuden tant al manteniment físic com al benestar emocional dels alumnes.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar