Publicitat
Publicitat

La presentació del futbol base, aquest diumenge

Tota la informació local, el temps i l'agenda configuren l'informatiu diari de Ràdio l'Escala. Amb Abel Font i Sergi Corral (El temps).

El FC l'Escala tancarà la primera volta al camp del Cassà de la Selva aquest dissabte a les 4 de la tarda després d'aconseguir un triomf agònic contra el Sant Feliu de Guíxols. Els escalencs són líders de la Segona Catalana amb 3 punts més que Bescanó, segon classifcat, i 5 més que Sant Feliu de Guíxols, tercer a la taula. El tècnic Sergí Luís sap que tots els rivals volen sorprendre a l'Escala.

Encara en clau futbol explicar-vos que aquest diumenge a partir de 2/4 de 4 es farà la presentació dels 16 equips base. Posteriorment, el juvenil de Salam i Botxi s'enfrontaran al Pals Atlètic.

En bàsquet, els dos equips comencen el 2019 a casa. El sènior masculí té derbi altempordanès diumenge a 2/4 d'1 del migdia contra l'Adepaf de Figueres, actual equip de Xavi Jaen, Gerard Alonso i Adrià Usan. El Figueres és cinquè i compta amb dues victòries més que l'Escala, que ocupa la setena posició de la Tercera Catalana. 

I l'equip femení afrontarà el primer partit sense Eva Guinart, que abandona temporalment les pistes per motius personals positius. El rival serà el Sarrià de Ter i l'horari del duel serà dissabte a 1/4 de 7 de la tarda.

En tennis taula, aquest divendres a les 7 de la tarda, el CER l'Escala de la Superdivisió Masculina obre la segona volta a la pista del Borges Grup Vall sense el rus Kirill Shvets. El jugador estranger ja és al seu país perquè havia estat contractat únicament per la primera volta. 

I pel que fa al segon equip, de Divisió d'Honor, juga aquest dissabte a les 5 de la tarda a casa contra l'Olot. Els escalencs estan fora de la zona de descens.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar