Publicitat
Publicitat

Activitats de gener a la Biblioteca

La Biblioteca municipal Victor Català té previst per aquest 2019 seguir amb la mateixa línia d'activitats consolidades i programa dues novetats, el cicle gastronòmic i tornar a participar a la festa dels súpers a la biblioteca. Dins les activitats destacades d'aquest gener hi ha la presentació del llibre 'Rafel Ramis 1880 - 1939' de Joan Armangué.  

La biblioteca de l'Escala enceta l'any amb un bon grapat d'activitats, algunes d'elles ben conegudes com el biblionadons, el cafè filosòfic o els grups de lectura. Altres seran activitats puntuals com presentacions de diferents llibres, precisament aquesta setmana el departament de cultura de l'ajuntament ha programat per divendres 11 a les set de la tarda a la sala Víctor Mora de la Biblioteca la presentació del llibre 'Rafel Ramis 1880 - 1936 Catalanista, republicà, socialista i maçó' de Joan Armangué. 

Des de la biblioteca s'espera un primer tram de l'any 2019 molt actiu, amb activitats pràcticament cada setmana. L'oferta de tallers, presentacions i activitats ja fa anys que segueix una mateixa línia. Una oferta ben rebuda i molt ben acollida pels usuaris, en són exemples el Grup de lectura de teatre, el Va de lletres amb Montse Castaño o el grup El petit Príncep amb Margarita Vidal. Tampoc i falten les sortides al teatre o els tallers d'informàtica bàsica. Enguany arriben dues novetats per tal d'ampliar i millora les propostes. 

Des de la biblioteca s'espera i es desitja un bon any 2019 ple de bons moments i excel·lents lectures. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar