Publicitat
Publicitat

Benvingut nadó 2018

Les famílies amb nadons nascuts aquest any reben un reconeixement de l'Ajuntament en l'acte anomenat "Benvingut nadó", que es celebra cada any des de 2011. El consistori també homenatja les persones més grans de 90 anys, a qui se'ls lliura un tortell.

L'Ajuntament homenatja les famílies que han tingut criatures aquest any 2018. Un any més, la diada de Sant Esteve és la data assenyalada per a fer l'acte simbòlic de benvinguda als nounats de l'any. Bona part de les 74 famílies que han tingut criatures durant tot aquest 2018 van assistir a l'acte que organitza cada any des del 2011 el consistori escalenc. Un acte simbòlic en què cada família és obsequiada amb un diploma i un petit regal, on l'alcalde, Víctor Puga va recordar el fort creixement que hi va haver a l'Escala la dècada passada, quan en pocs anys es va pràcticament doblar la població. 

A l'acte, la regidora Mariona Muñoz, va llegir l'article 29 de la Convenció dels Drets dels Infants, adoptada per l'Assemblea General de la ONU l'any 1989, en el que fa referència al dret d'educació.

Va intervenir també la directora de l'Escola Bressol Municipal Ballmanetes, Anna Modrovejo, tot explicant els serveis que s'ofereixen al centre.

A l'acte, es va anar cridant una per una les famílies dels nounats. Després es va sortir al carrer per fer la foto de grup. I es va arrodonir la celebració amb un brindis amb cava. La celebració

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar