Publicitat
Publicitat

Portalblau d'hivern amb tres concerts a l'Alfolí

L'Ajuntament programa un cicle de tres concerts a mode de Portalblau d'Hivern. Cesc Freixas, Judit Nedermann i Monstre actuaran a l'Alfolí de la Sal amb concerts el gener, febrer i març.

El festival Portalblau que se celebra cada estiu a l'Escala des de 2008 ha articulat ara un cicle de concerts d'hivern, de gener a març, a l'Alfolí de la Sal. L'any passat se n'havia fet un primer intent, amb molt bon resultat, el que ha animat l'Ajuntament a articular enguany un cicle més complet.

La programació l'obrirà el cantautor Cesk Freixas, el 26 de gener, amb un concert que forma`ra part dels actes commemoratius dels bombardejos que va patir l'Escala durant la Guerra Civil. El mes de febrer, actuarà Judit Neddermann, tot presentant el seu darrer disc "Nua". I el 30 de març es completarà el cicle amb una vetllada-maridatge de música i vi. Serà el dissabte 30 de març. La múisca la hi posarà  el duet del Bages "Monstre"; el vi l'hi posarà el celler Vinyes dels Astres. Tots els concerts es faran a l'Alfolí de la Sal.

La programació s'ha fet pública aquesta setmana i des d'avui ja es poden adquirir entrades anticipades.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar