Publicitat
Publicitat

Plats per a tots els gustos, en una nova Mostra de Cuina de Nadal

Acaba l’edició número 22 de la Mostra de Cuina de Nadal de l’Escala, una activitat que compta amb la participació de cuiners professionals i amateurs, i aquest any també de nens i nenes, per a proposar receptes per aquestes festes de Nadal. La mostra s’ha fet dilluns i dimarts a la cuina i al menjador de l’escola Empúries i està oberta al públic.

Acaba la 22ena edició de la Mostra de Cuina de Nadal, que dilluns i dimarts a la tarda s'ha celebrat a la cuina i al menjador de l'escola Empúries de l'Escala. Enguany, la mostra ha comptat amb un dia menys. El primer s'ha dedicat més a mainada i al segon, als restaurants de l'Escala, com són el Rocamar, El Roser o l'Orígens. I es va complementar amb la participació de la Valèria, de la foodtruck Aloha, que va explicar la recepta de l'Aperitiu de culleretes de full.

A continuació, va ser el torn de Jordi Sabadí, del Restaurant El Roser, que va elaborar una Ostra amaelie speciale le Clare, un plat pensat per a poder-lo tenir preparat amb antelació.

Per la seva banda, Vicenç Folgado del Restaurant Orígens va presentar els Calamars farcits amb productes de quilòmetre 0.

I va tancar la tarda de dimarts un cuiner que s'estrenava a la mostra, Leonardo Espinosa, del Restaurant Rocamar, que va proposar un pollastre farcit de bolets i gambes. 

En total, han participat a la Mostra de Cuina de Nadal d'aquest 2018 una desena de cuiners professionals, amateurs i també nens i nenes. L'objectiu d'aquesta activitat és proposar receptes per a aquestes festes de Nadal. En els propers dies es podran veure les receptes íntegres de la mostra per Canal 10 Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar