Publicitat
Publicitat

Comença una nova edició de la Mostra de Cuina de Nadal

Aquesta setmana se celebra una nova edició de la Mostra de Cuina de Nadal, la que fa 22. Com sempre, reuneix a cuiners professionals i aficionats per ensenyar les seves propostes de plats per a aquests dies de festes. La novetat és que aquest any només durarà dos dies, dilluns i dimarts.

Una desena de cuiners professionals, amateurs i també joves i nens, participen a l'edició número 22 de la Mostra de Cuina de Nadal, que té lloc aquesta setmana a la cuina i al menjador de l'escola Empúries de l'Escala. Enguany, la principal novetat és que s'ha escurçat l'activitat. En lloc de durar tres dies, només es farà dilluns i dimarts a la tarda. L'objectiu de la mostra és proposar receptes per a aquests dies de festes de Nadal. Aquest any hi ha plats com l'arbre de Nadal amb pasta de full i Nutella, el turbot guisat amb carxofes i llagostins, el pollastre farcit de Nadal o l'ostra amaelie speciale le Claire en escabetx de ceps, carpaccio de peu i infusió de pinyons, entre d'altres propostes culinàries. 

Pel primer dia, dilluns, es va organitzar una mostra diferent. Va comptar amb la participació d'Anxoves Callol Serrats, que va presentar la colatura i les olives amb segell de "Girona Excel·lent". La Neus Galceran, amb el suport dels nens Gerard Sabadí, Joana Teixidor, Jana Marín i Rafel Comas, va elaborar canapés amb forma d'arbre de Nadal i delícies de xocolata. L'Oleguer Peraferrer, que participa a l'activitat extraescolar de l'escola l'Esculapi, va fer un arbre de Nadal amb pasta de full i Nutella. I va tancar la mostra de dilluns en Pere, de l'empresa de plats preparats Boníssim, que va presentar un turbot guisat amb carxofes i llagostins. Dimarts, últim dia de la Mostra de Cuina de Nadal, serà el torn de xefs de restaurants de l'Escala. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar