Publicitat
Publicitat

Javier Arizabalo és el primer pintor convidat a l'Escala d'Art

Una desena d'alumnes procedents de les demarcacions de Girona i Barcelona assisteixen al primer workshop que organitza l'Escala d'Art, la nova escola de pintura de la Casa del Gavià. En aquesta ocasió la classe magistral ha anat a càrrec del pintor hiperrealista Javier Arizabalo i s'ha celebrat durant tres dies. 

Aquest cap de setmana l'Escala d'Art, el projecte impulsat per l'escalenc Marc Torrent en el marc de l'escola d'adults municipal, ha celebrat el primer workshop obert a tothom. En aquesta ocasió l'artista convidat de renom internacional ha estat el pintor Javier Arizabalo, que precisament ha estat un dels mestres de Torrent. La proposta va comptar amb l'assistència d'una desena de participants vinguts de diferents punts de Catalunya. L'objectiu és oferir una classe magistral durant tres dies, que en el cas d'Arizabalo va ser sobre art figuratiu, hiperrealisme.

Javier Arizabalo és un dels grans de l'hiperrealisme espanyol. Llicenciat en Belles Arts per la Facultat de Bilbao, ha treballat com a dissenyador gràfic i ha fet incursions en la fotografia i la infografia. Els seus quadres formen part d'importants col·leccions d'art d'Aràbia Suadí, Argentina, Austràlia, Turquia, Rússia o Kuwait. Ha exposat en les ciutats més importants de l'Estat espanyol i en diferents països d'Europa i Estats Units. 

L'objectiu de complementar les classes de l'escola amb workshops, tallers i conferències és convertir l'Escala en un referent cultural. 

Les classes de l'Escala d'Art s'ofereixen els dimecres i divendres de cinc a nou del vespre a la Casa del Gavià. Està oberta tant a adults com a nens i nenes. I no cal tenir coneixements previs de pintura.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar