Publicitat
Publicitat

L'Associació de Propietaris Estrangers organitza un dinar mensual

Tota la informació local, el temps i l'agenda configuren l'informatiu diari de Ràdio l'Escala. Amb Abel Font i Sergi Corral (El temps).

Cada segon dijous de mes, l'Associació de Contactes de Propietaris Estrangers de l'Escala es reuneix en un dinar de germanor. En aquesta ocasió va ser ahir, en el restaurant Sotavent. L'entitat, que té la seva seu al segon pis de Can Masset, vol esdevenir un punt de referència per als propietaris francòfons que resideixen a l'Escala. Des d'ajudar en la contractació d'una empresa per a reparar les esquerdes de l'habitatge, fins a oferir suport en la gestió administrativa de permisos o documentació. En total, té prop de 200 membres francòfons.

A més d'aquests dinars mensuals, al llarg de l'any aquesta associació organitza diverses activitats, com un pique-nique a Santa Caterina. I cada dia de la setmana programa alguna o altra proposta per als seus membres, des de partits de petanca, fins a caminades passant per la consulta lliure de la biblioteca que gestionen.  

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar