Publicitat
Publicitat

Sant Pere Pescador passa el relleu a l'Escala en la gestió de la Badia de Roses

Sant Pere Pescador passa el relleu a l'Escala en la gestió de la Badia de Roses dins el Club de les Badies més Belles del Món. Els propers dos anys serà el municipi escalenc el que representi les quatre poblacions altempordaneses que en formen part: l'Escala, Sant Pere Pescador, Castelló d'Empúries i Roses.

Aquest matí s'ha escenificat a la Punta de l'Escala el traspàs en la representació de la Badia de Roses dins el Club de les Badies més Belles del Món. L'alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa, ha passat el relleu al de l'Escala, Víctor Puga, en la gestió al capdavant d'aquest producte turístic com és la Badia de Roses. L'Escala assumirà la representació dels quatre municipis altempordanesos per als propers 2 anys.

La Badia de Roses va entrar a formar part del Club de les Badies més Belles del Món el 2012. És l'única de Catalunya i una de les dues de l'Estat espanyol que formen part d'aquest selecte grup mundial. La Badia de Roses són 45 quilòmetres de litoral i engloba Roses, Castelló d'Empúries, Sant Pere Pescador i l'Escala. Va poder entrar a formar part d'aquest prestigiós club turístic gràcies als atractius i valors territorials que té: tres parcs naturals, les ruïnes d’Empúries, platges i oferta d’esports nàutics, terrestres i aeris, a més de nombroses activitats econòmiques, turístiques i gastronòmiques.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar