Publicitat
Publicitat

Torna l'Operatiu Grèvol als comerços de l'Escala

Coincidint amb l'arribada de les festes de Nadal, es posa en marxa a l'Escala una nova edició de l'Operatiu de seguretat anomenat Grèvol, que incideix en les zones comercials per evitar furts i robatoris aprofitant les aglomeracions de gent.

Un desembre més, els cossos de seguretat de la Policia Local de l'Escala i dels Mossos d'Esquadra engeguen una nova campanya de l'Operatiu grèvol, que intensifica la vigilància a les zones comercials de l'Escala. Aquest dispositiu es duu a terme a tot Catalunya i sempre comença pels voltants del Pont de la Puríssima i acaba el dia de Reis. Es tracta d'organitzar patrulles mixtes amb un agent de cada cos de seguretat. En el cas de l'Escala, però, això no és una novetat, ja que de manera pionera sempre es treballa amb aquest format, amb les denominades Patrulles Albatros. 

L'Operatiu Grèvol busca prevenir els delictes, com per exemple furts i robatoris, que augmenten amb les aglomeracions de gent als carrers i comerços i també pel fet que les botigues tenen més diners a les caixes registradores. 

A la vegada, la presència de més agents reforça la sensació de seguretat als comerciants, als compradors i a la resta d'usuaris de la via pública.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar