Publicitat
Publicitat

El porter Eduard Pons podria estar vuit mesos sense jugar a futbol

L'escalenc, Eduard Pons, ara a la UE Figueres ha demanat la baixa al club figuerenc perquè no s'ha sentit ben tractat, però no de moment no li volen donar. Si el club figuerenc no li dona la baixa podria estar vuit mesos sense jugar. La seva versió la va explicar ahir en exclusiva a l'Esports10 de Canal10 Empordà. 

Eduard Pons, de 14 anys, juga des del setembre amb el cadet de la UE Figueres com a porter. Per culpa d'un error que va cometre el passat 20 d'octubre a Granollers a la primera part va ser insultat i criticat per l'entrenador durant el descans davant dels seus companys. Aquí és quan l'escalenc va dir prou i va demanar la baixa.

Si la UE Figueres no dona la baixa al jugador escalenc podria estar vuit mesos sense jugar a futbol. Inclòs, Eduard Pons, es planteja canviar d'esport. 

La situació és tan crítica que la Federació farà de mediadora.

Eduard Pons va començar a jugar a futbol amb el Tramuntana i ha jugat amb l'Escala, Figueres i Gironès. El porter escalenc té com a referents Ter Stegen i Víctor Valdés. També ha fet natació, bàsquet i arts marcials.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar