Publicitat
Publicitat

MartíApi i la Piscina municipal col·laboren amb la campanya Cap nen sense joguina de Creu Roja

L'Escala participa per primera vegada amb la campanya 'Cap nen sense joguina' de Creu Roja. La immobiliària MartíApi i la Piscina municipal són els punts de recollida de les joguines, una campanya activa fins el dia 27 de desembre.

Per primera vegada l'Escala participa en la campanya 'Cap nen sense joguina' de Creu Roja que pretén que la màgia dels 3 Reis de l'Orient, arribi a tots els infants. Ho fa amb la immobiliària MartíApi de l'Escala, qui ha escollit aquesta campanya solidària per ser la més adient a l'època de l'any. 

  

 De fet a l'Escala hi haurà dos punts de recollida fins al pròxim dia 27 de desembre, MartíApi i la piscina municipal dos negocis locals que treballen conjuntament per aconseguir la màxima participació possible. 

  

 La recollida de moment va molt bé, són moltes les famílies que inculquen als seus menuts valors per tal que cedeixin per altres infants aquelles joguines que els han fet gaudir i que ara ja no necessiten. Altres famílies o empreses , sensibles amb aquesta realitat, compren una joguina per donar a la campanya. Tots aquells que vulguin participar en la campanya només han d'apropar-se amb la joguina a un dels punts de recollida i complir dos requisits indispensables.

  

 Després de la recollida, Creu Roja repartirà les joguines per fer contents a molts nens i nenes d'arreu de Catalunya. Algunes d'elles arribaran a l'Escala com ho han fet en altres edicions.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar