Publicitat
Publicitat

El Maram comença les visites en el nou espai

El Maram comença les visites en el nou espai, després d'una setmanes en què s'ha remodelat la sala gran del primer pis. S'ha modernitzat la imatge dels panells i també s'ha complementat l'exposició amb fotografies de pescadors escalencs.

El Centre d'Interpretació del Peix de l'Escala, el Maram, ha inaugurat de manera no oficial el nou espai d'exposicions, després d'unes setmanes de remodelació. Ho ha fet aquest Pont de la Puríssima amb diverses visites guiades. El canvi s'ha fet a la zona d'exposició de la primera planta. L'espai és pràcticament igual però s'han canviat els panells explicatius, per a fer-los més didàctics i entenedors. I també s'han penjat fotografies dels pescadors locals en una paret de la sala. Cada imatge inclou una breu explicació sobre qui és el pescador, quant temps fa que treballa a la pesca o detalls de la seva barca. 

La remodelació també inclou un reservat on es projectarà un muntatge audiovisual. La inauguració formal de la nova imatge del Maram està pendent de l'agenda de les autoritats de la Generalitat, però es preveu que es pugui fer en els propers mesos. El Maram ha canviat l'horari d'hivern i només obre un dia al mes, el tercer diumenge.

Per a més informació de les visites i horaris del Maram, es pot consulta el seu web maram.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar