Publicitat
Publicitat

L'Escala encén l'enllumenat nadalenc

L'encesa simbòlica de l'enllumenat de Nadal de l'Escala divendres a la tarda dona el tret de sortida al seguit d'actes que s'organitzen per aquestes festes. També es va donar la benvinguda al tió de la UBET.



Aquest és el moment en què l'alcalde de l'Escala, acompanyat d'alumnes de l'Escola Municipal de Música El Gavià apreta l'interruptor per a encendre l'enllumenat nadalenc. La cita, que va ser divendres a la tarda a la plaça de l'ajuntament, també és el tret de sortida a la cinquantena d'actes que el municipi organitza per a celebrar les festes de Nadal. Després de l'encesa dels llums, també es va donar la benvinguda al Tió de Nadal de la UBET, en què els nens i nenes no van tenir espera per a poder-lo tocar i pujar-li a sobre. I es va repartir berenar per a tots els assistents.

L'acte es va completar amb un concert de la coral elemental de l'Escola Municipal de Música. I també va servir per a presentar la felicitació nadalenca de l'Ajuntament. 

Ara el tió de la UBET es trasllada a la plaça Víctor Català perquè els nens i nenes puguin donar-li menjar tots aquests dies.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar