Publicitat
Publicitat

El CER no fa pessebre

La dificultat per trobar espais per treballar, exposar i guardar els pessebres ha fet que, després de 5 anys, aquest Nadal el CER decidís no fer-ne. S'espera que per properes edicions es pugui resoldre el problema.

Aquest Nadal el CER no presenta el pessebre de grans dimensions que havia fet en els últims 5 anys.La comissió que s'encarrega de tirar-lo endavant ha decidit agafar-se un any sabàtic veient que no es resolen els problemes d'espai que es van repetint, d'una banda el lloc on exposar-lo i de l'altra on es guarden una vegada passat el Nadal.Pel que  fa al lloc on s'han exposat els pessebres ha anat variant depenent de la disponibilitat de locals comercials que diferents propietaris han cedit temporalment.Naturalment s'han hagut de pagar les despeses pertinents i una assegurança.Pel que fa a la conservació dels pessebres una vegada exposats tampoc s'ha aconseguit trobar espais adequats.Excepte el del primer any, que s'exposa al MASLE, la resta estan en magatzems on dia a dia es van degradant.

Per guardar els pessebre s'ha parlat amb l'ajuntament i amb la parròquia, per trobar algun espai disponible.Des del CER s'entén que pel volum que representa és difícil.

Des cares al Nadal de 2019 al CER  hi ha ganes de recuperar aquesta activitat.Es vincula a la disponibilitat d'espais.

El que sí tira endavant el CER són les quines, que tornen el dimecres dia 6 de desembre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar