Publicitat
Publicitat

L'ajuntament vol que La Riba Petita es restauri

L'últim temporal va provocar diversos desperfectes a l'Escala, entre ells a La Riba Petita, que es va ensorrar parcialment. Des del consistori es negocia amb les administracions per demanar la màxima urgència en la reparació. Pel seu valor es vol restaurar i deixar com estava.

L'Ajuntament de l'Escala està treballant per tal que es repari l'esfondrament de part de  La Riba Petita, que es va trencar per la meitat després de l'últim temporal de mar.La intenció és que es deixi tal com estava abans del temporal, entenent que és un espai important per l'Escala des de molts punts de vista.

L'espai es competència de Costes, és per això que s'estan fent tràmits, tant amb l'Estat com amb la Generalitat, per tal que s'actui el més aviat possible.Ho explicava l'alcalde al programa Alcaldia de Ràdio l'Escala, on també es referia a la vaga de metges d'aquesta setmana.Comentava que des del consistori es vetlla per un bon servei i entenia la posició dels professionals del sector.

Una de les preguntes dels oients va ser sobre algunes colònies de gats que han estat atacades recentment.Conegut el tema i destacant la feina de l'associació Solgat, Víctor Puga incidia en la dificultat de poder enxampar els culpables donat el gran nombre de colònies que hi ha.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar