Publicitat
Publicitat

Una exposició aparella poemes de J. V. Foix amb fotografies

L'Escala i Torroella de Mongrí volen iniciar una col·laboració cultural a llarg termini. La primera proposta és un intercanvi entre les associacions de fotografia de cada municipi. Així, els Amics de la Fotografia de Torroella exposen fins al 16 de desembre a l'ajuntament escalenc. 

Fins al 16 de desembre, la sala d'actes municipal acull l'exposició "Fotografies de poemes de Foix". Es tracta d'una mostra dels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí, que tal com el títol indica, aparella poemes amb imatges. Ara s'ha exposat a l'Escala com el primer intercanvi entre els Amics de Torroella i l'Agrupació Fotogràfica Cromàtica del CER. És el tret de sortida d'una política de col·laboració cultural que es vol impulsar entre els dos ajuntaments de l'Alt i el Baix Empordà. 

"Fotografies de poemes de Foix" està formada per 35 plafons i hi han participat una quinzena de fotògrafs de Torroella. La mostra col·lectiva data del 2017, any en què es commemorava la mort del poeta, per això van escollir aquesta temàtica.

Al febrer vinent l'Agrupació Fotogràfica Cromàtica del CER exposarà a Torroella amb una de les mostres de fotografia del Festival Portalblau.

L'acte inaugural va comptar amb la participació de membres del Club de lectura de la biblioteca Víctor Català de l'Escala, que van recitar fragments d'obres de Foix.

L'associació dels Amics de la Fotografia de Torroella de Mongrí compta amb una cinquantena de socis. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar