Publicitat
Publicitat

L'Agrupació Artística Local estrena obra aquest cap de setmana

L'Agrupació Artística Local estrena obra aquest cap de setmana al CER. Es tracta de la comèdia "Pels pèls", que transcorre en una perruqueria i en què el públic hi tindrà un paper destacat. Se'n faran tres passis: divendres, dissabte i diumenge.

Aquest cap de setmana l'Agrupació Artística Local estrena la comèdia "Pels pèls" al CER. És la representació que s'hauria d'haver fet el 2017 però que finalment es va haver de suspendre. Aquesta obra té la peculiaritat que el públic hi pot dir la seva.

 Transcorre en una perruqueria, i tot i que inicialment és una comèdia, després l'argument fa un gir i s'acosta més al drama. 

 

 Amb l'obra "Pels pèls" l'Agrupació Artística Local arriba als 25 anys de trajectòria.

 

Des dels inicis Jordi Piqué s'ha posat al capdavant d'aquesta secció del CER, que en total ha representat una vintena de peces. Segons Piqué, de les coses més difícils que hi ha en el teatre amateur és trobar actors.

 

De "Pels pèls" se'n faran tres passis: divendres i dissabte a les 10 de la nit i diumenge a les 6 de la tarda. Comptarà amb l'elenc habitual a excepció de la Maria Negre.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar