Publicitat
Publicitat

L'Escala participa en la Setmana de la Bíblia amb diverses activitats

Per primer cop, l'Escala participa en la Setmana de la Bíblia per a difondre i fer pedagogia sobre aquest llibre. Se celebrarà la setmana que ve i comptarà amb tres activitats gratuïtes i obertes a tothom. 

L'Associació Bíblica de Catalunya, formada per persones procedents de diverses religions i fins i tot laiques, per tercer any organitza la Setmana de la Bíblia. Respon a una petició del Sant Pare de Roma per ajudar en la difusió d'un dels llibres més venuts de la història, la Bíblia. Aquesta setmana serà la vinent, del 26 de novembre al 2 de desembre, i porta com a lema "La paraula és molt a prop teu".

Tot i que aquest programa va per la tercera edició, és la primera vegada que la Diòcesi de Girona s'hi suma. I l'Escala també.

El dilluns a tres quarts de set de la tarda es projectarà una pel·lícula a la sala polivalent del Casal dels Jubilats i després hi haurà col·loqui. Dijous 29, al mateix lloc i hora es farà una lectura dramatitzada d'un llibre curt que hi ha dins la Bíblia. I la darrera activitat, la més curiosa, serà el dissabte 1 de desembre. 

 

La voluntat és que l'any que ve es pugui repetir la Setmana de la Bíblia a l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar