Publicitat
Publicitat

Crida als voluntaris per un nou Gran Recapte

L'àrea de serveis socials fa una crida a la població per ampliar el grup de voluntaris que participa al Gran Recapte d'Aliments. El recapte es farà el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre i encara falten molts voluntaris per poder cobrir tots els torns.

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre es celebra una nova edició del Gran Recapte. Una iniciativa que s'escampa arreu de Catalunya i que serveix per ajudar aquelles famílies més precàries amb una primera necessitat com és disposar d'aliments bàsics. En el cas de l'Escala, un any més, el recapte es coordina des de l'Àrea de Serveis Socials. I per a fer-la possible fan falta desenes de voluntaris que ajudin a informar els compradors del funcionament del recapte, a omplir les bosses i les caixes i a catalogar tot el que es recull. Falten quinze dies per al Gran Recapte i la xifra de voluntaris inscrits encara és molt baixa.

Els supermercats controlats per l'Àrea de Serveis Socials son el Suma, Dia, Mercadona, Bonàrea, Bonpreu i Carrefour. A l'Escala també es participa al Gran Recapte des de l'església evangèlica El Remanente, que l'any passat feia tres supermercats, però aquest any només en pot fer un.

La regidora de Serveis Socials fa especialment esment en animar els joves a apuntar-se com a voluntaris.

Després d'anys de celebrar-se aquesta iniciativa solidària, hi ha indicis que la població està menys mobilitzada que fa uns anys. Per això, Maribel Calderón demana una màxima implicació.

Qui vulgui implicar-s'hi, cal que es dirigeixi a l'àrea de serveis socials o que hi truqui, a través del número 972.771556

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar