Publicitat
Publicitat

Vaga d'estudiants a l'Institut

Seguiment desigual a la vaga d'estudiants convocada per avui contra el masclisme a les aules. Ha estat majoritari a l'ESO però no ha arribat al 50 per cent a Batxillerat. Des de l'Institut de l'Escala es lamenta que els joves tinguin més al cap fer festa que no en fer accions reivindicatives pel que es reclama.

El seguiment a l'Escala de  la vaga convocada pel sindicat d'estudiants contra el masclisme a les aules ha estat irregular.El document de convocatòria reclama, entre d'altres,  un model educatiu que permeti erradicar actituds masclistes o patriarcals i la posada en marxa immediata d'una assignatura d'educació sexual inclusiva, avaluable i obligatòria als centres educatius públics i privats.Un 80 per cent de l'alumnat de tercer i quart d'ESO ha seguit la vaga, més d'un 90 per cent a 1er de Batxillerat i en canvi no ha arribat al 50 per cent a segon, on els alumnes ja tenen en ment la selectivitat.Justament des del centre es lamenta que es perdin classes per vaga quan en molts casos els alumnes s'agafen el dia per fer festa més que per reivindicar.

D'altra banda, són els pares qui decideixen si els alumnes poden fer vaga o no, ja que cada vegada que hi ha una convocatòria envien una carta que els pares han de signar l'autorització.

Els alumnes que han anat a classe han aprofitat per   fer deures, treballs o a repassar temari.Hi han hagut també estones d'esbarjo on han pogut escoltar música o veure vídeos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar