Publicitat
Publicitat

Sergi Grau aconsegueix el primer punt a la Superdivisió amb 17 anys

El palista figuerenc Sergi Grau, actual jugador del CER l'Escala, ha fet el primer punt a la Superdivisió amb 17 anys a la pista del Cambados. La seva victòria ha estat clau, ja que s'ha passat de l'empat al triomf. El primer equip ha sumat la segona victòria consecutiva (2-4) i s'allunya del descens. 

Sergi Grau, de 17 anys, ha fet el primer punt a la Superdivisió a terres gallegues. El CER l'Escala s'enfrontava al Cambados i va imposar-se per 2 a 4. El portuguès Diogo Dos Santos va fer dos punts, el rus Kirill Shvets i el figuerenc Sergi Grau un. 

El jove jugador, que va estar a punt de superar a Marc Duran en la jornada inaugural, va superar per 1 a 3 a Fernando Padin, un punt que va ser clau per sumar la segona victòria a la màxima categoria. El nou fitxatge de l'Escala ha rebut felicitacions per la seva actuació a Galícia. 

La victòria a Galícia dona tranquilitat al primer equip del CER. És el segon triomf consecutiu en el quart partit de lliga i l'equip compta amb 4 punts. El descens ja és a 3. 

Per normativa, el figuerenc només podrà jugar a la màxima categoria. No podrà competir a Divisió d'Honor amb Iker González i Norbert Tauler. 

Recordem que Grau ha jugat ja sis enfrontaments a la Superdivisió. S'ha enfrontat a Marc Duran (Borges), Gustavo Alejandro i Artem Panchenko (Hispalis de Sevilla), Takumi Ichinose (San Sebastián de los Reyes) i a Fernándo Padin i Qiu Liang (Cambados). 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar