Publicitat
Publicitat

Joan Ball·llosera es replanteja plegar

Joan Ball:llosera, el portaveu del Partit Popular a l'Escala, es mostra satisfet amb la línia que segueix respecte Catalunya del nou líder dels populars a nivell estatal Pablo Casado. S'està replantejant plegar a finals d'any com havia anunciat.

El Portaveu i únic regidor del Partit Popular a l'Escala havia anunciat que a finals d'any deixava el PP.Argumentava que no estava d'acord amb la política de l'ex-president Mariano Rajoy, sobretot per no haver sabut portar el tema català, dient que era massa tou i que s'hauria d'haver imposat i aturar-lo abans de començar.Ara, amb el discurs més contundent de Pablo Casado,  s'hi sent més identificat i explica que si continua així no deixarà la formació.En cas de quedar-se al Partit Popular i continuar a la política local el que té clar és que no anirà a la formació que posa en marxa Eva Trias, Alternativa per l'Escala, entenent que no es pot tirar endavant sense el suport o paraigua d'un dels grans partits a nivell estatal.

Ball·llosera parlava també dels pressupostos municipals de 20198 que es porten a ple dilluns vinent.Una vegada parlat amb l'equip de govern creu que es segueix en la mateixa línia i que no hi donarà suport.

Són declaracions de Joan Ball·llosera a La Casa de la Vila de Canal 10, una entrevista que es pot seguir íntegre en diferents reemissions i A la Carta a www.canal10.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar