Publicitat
Publicitat

39è aniversari de la Penya Blaugrana

La Penya Blaugrana de l'Escala celebra el seu 39è aniversari amb dinar popular que es completarà amb el visionat del clàssic Barça-Madrid. La festa es farà diumenge a la Sala Polivalent i és oberta tant a socis com a simpatitzants.

La Penya Blaugrana va ser fundada la tardor de l'any 1979. Una data que l'entitat commemora cada any amb una trobada entorn una bona taula. Enguany, la festa d'aniversari s'ha programat per diumenge vinent amb un dinar popular a la sala polivalent, obert a tothom. A la sobretaula, s'engegarà la pantalla gegant per veure el clàssic Barça - Madrid. El dinar està convocat per a la una del migdia. El partit comença a un quart de cinc de la tarda.

Per assistir al dinar cal fer reserva. Es pot fer via whastapp o a través del correu info@pblescala.cat. Hi ha temps fins divendres vinent. El preu del dinar (fideuà de primer plat, vedella amb bolets de segon,més postres, beure i cafè) és de 12 euros pels socis i 20 euros pels no socis.El calendari competitiu de la lliga ha volgut que la festa es podés fer coincidir amb la disputa del clàssic Barça-Madrid. Partit que arriba en un context on el Barça és líder tot i els dubtes mostrats en les últimes setmanes i amb la baixa de Messi, lesionat al colze. David Falgàs, molt diplomàtic, es mostra optimista respecte aquest partit.

Més difícil ho té el Madrid, l'afició del qual ha expressat el seu descontent respecte el joc de l'equip amb sonors xiulets en els últims partits disputats al seu estadi. Tant és així que la continuïtat del seu entrenador Lopetegui podria estroncar-se segons quin resultat obtingui diumenge a Barcelona.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar