Publicitat
Publicitat

L'Escala es prepara per ser Vila del Llibre de Catalunya

A finals de febrer l'Escala es convertirà en La Vila del Llibre de Catalunya, en un cap de setmana carregat d'activitats. Ho serà durant tres anys. Entre d'altres es busca la màxima implicació dels centres escolars, que tindrien el seu dia el divendres 22.

L'Escala s'està preparant per ser Vila del Llibre de Catalunya.El gruix d'activitats es celebraran el cap de setmana del 23 i 24 de febrer i s'espera molta participació i presència tant del món editorial com d'afeccionats a la lectura.L'Escala agafarà el relleu de Cervera.El cap de setmana de Vila del llibre a l'Escala es vol arrodonir amb el divendres, on es busca la complicitat dels centres escolars.

Sens dubte hi haurà un element que marcarà literàriament  l'any 2019 a l'Escala i naturalment la Vila del llibre , i és que es compleixen els 150 anys del naixement de Víctor Català.Rafel López, també regidor de Joventut,  és l'entrevistat de la setmana a La Casa de la Vila de Canal 10. Entre d'altres parlava de la possibilitat de fer un Casal Jove per Setmana santa, vista la demanada i l'èxit del d'estiu.També parlava del projecte Singulars, que es posa en marxa el mes de gener.

A la conversa sortia també el Mostra't Xef, la mostra de cuina jove que s'està preparant.Vist que la mostra de cuina de Nadal ha anat a la baixa els últims anys i que l'Associació de dones Salam hi podria col·laborar, es podria fer el replanteig d'una mostra de cuina nadalenca més transversal.Pel 2019 també s'anunciava que l'Escala serà la seu d'una trobada d'Espais Joves de l'Alt i el Baix Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar