Publicitat
Publicitat

Primera conferència organitzada per la Cursa de la dona de l'Escala

La primera conferència que organitza la tercera edició de la Cursa de la dona de l'Escala va aconseguir omplir la sala d'actes municipal. Es va fer divendres i va tractar sobre la diabetis, ja que aquesta edició de la competició es dedica a aquesta malaltia.

La sala d'actes municipal s'omple de públic per a escoltar la conferència sobre la diabetis que per primer cop organitza la Cursa de la dona de l'Escala, amb l'objectiu de complementar la competició amb diversos actes previs. Així doncs la resposta de la gent a la convocatòria de divendres al vespre confirmava que la iniciativa i la temàtica despertaven interès. La tercera edició de la Cursa de la dona de l'Escala serà el diumenge 27 de gener i en aquesta ocasió els diners recaptats es destinaran al projecte de colònies que organitza l'Associació de Diabetis de Catalunya. És per això que la xerrada es va titular "Conviure amb la diabetis". Va anar a càrrec del metge del Centre d'Atenció Primària de l'Escala, Narcís Prat, i la infermera Esperança Llover. Mentre Prat es va centrar a explicar què és la diabetis, quins símptomes provoca, quins tipus hi ha i quin tractament necessita; Llover va parlar de la problemàtica del peu diabètic.

 

L'acte va comptar amb el suport de l'Associació de Diabetis de les Comarques Gironines. De fet, la presentació de la conferència va anar a càrrec del seu president, Josep Bonany. En acabar els parlaments, tothom qui ho va voler es va poder mesurar els nivells de sucre en sang. Aquesta xerrada es podrà veure íntegra en els propers dies per Canal 10 Empordà. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar