Publicitat
Publicitat

El bon tracte a la gent gran, xerrada de formació

Bona assistència a la xerrada del programa Àncora sobre el bon tracte a les persones grans. La psicòloga Marta Piany va donar pautes i va obrir debat amb un públic que es va mostrar molt participatiu. 

La sala d'actes de l'Ajuntament va acollir ahir al vespre una nova sessió de formació promoguda des del programa de millora social delpla de barris de l'Escala. En aquesta ocasió va anar a càrrec de la psicòloga i especialista en gerontologia Marta Piany entorn el bon tracte que mereixen les persones grans. Més d'una trentena de persones hi van assistir. La sessió va acabar essent molt participativa amb nombroses preguntes plantejades des del públic. La sessió va ser útil per a recopilar una completa sèrie de rutines i recomanacions, moltes d'elles relacionades amb el respecte que mereixen les persones grans i lanecessitat de respectar les seves voluntats.

La propera activitat programada per l'oficina del Pla de Barris de l'Escala és ara el taller de formació per a entitats locals programat per demà al matí. Un taller on s'hi han inscrit 24 persones en representació de 14 entitats locals. La trobada se centrarà en com millorar l'autofinançament.

Tot i que les inscripcions ja son tancades, si hi ha entitats que encara no s'hi han inscrit però els interessa la jornada poden presentar-se demà mateix al matí a la sala polivalent de la Llar del Jubilat. La jornada comença a les nou del matí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar