Publicitat
Publicitat

FAMTRIP d'un tour operador belga a l'Escala

Un tour operador belga visita l'Escala convidat per l'ADET en un viatge de familiarització per difondre els atractius gastronòmics escalencs als seus clients. És el primer de tres famtrips programats per aquesta tardor.

El món de les anxoves, el projecte sèpia i la gastronomia local han estat els eixos principals del Famtrip organitzat per l'Agència de Turisme de l'Escala amb un tour operador belga especialitzat en l'exploració de noves tendències en el món de la gastronomia. Durant la seva estada, aquest tour operador ha visitat una fàbrica d'anxoves, el port i el Maram, el parc de les Olors i ha estat convidada a fer part de la ruta de la tapa de l'anxova.

Es tracta del tour operador Blody Mary, representat per Wendy Bear. Es tracta d'una empresa que es dedica a explorar nous conceptes i noves tendències en restaurants tant de Bèlgica com del món sencer. Organitza viatges per als seus clients, bàsicament professionals del món de la gastronomia, interessats especialment en els productes autòctons i artesanals dels territoris que visiten.

A l'Escala, la Wendy es va interessar per la industria de la salaó d'anxoves, però també es va mostrar especialment atreta pel projecte sèpia.

També el Parc de les Olors li va interessar especialment pel fet que una iniciativa jove com aquesta treballi amb productes bàsics de la terra com plantes aromàtiques o medicinals.

Amb viatges com aquest es busca que l'operador turístic surti de l'Escala amb una experiència satisfactòria viscuda en primera persona. Una bona eina perquè la informació dels atractius d'un punt concret en el mapa com és l'Escala arribi en bones condicions al futur visitant.

El d'aquesta setmana ha estat el primer dels tres viatges de familiarització que ha organitzat directament l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic de l'Escala per aquesta tardor. El segon es farà la setmana vinent, del 19 al 21, amb un tour operador holandès.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar